Hlavní obsah

iPhone dokáže zvětšit ňadra během pár vteřin

Novinky, Roman Zavřel

Málokterý uživatel mobilního telefonu iPhone nebo multimediálního přehrávače iPod Touch by čekal, že jednu z nejzábavnějších aplikací v iTunes App Store nalezne v sekci Medical (Lékařství). Přesně tam je totiž řazena aplikace iAugment, která je určena především pro ženy. Ani pro pány ale nemusí být nezajímavá.

Aplikace iAugment pro iPhoneVideo: Novinky

 
Článek

Aplikaci iAugment vyvinula americká plastická lékařka Elizabeth A. Kinsleyová, která chce pomoci dívkám a ženám s výběrem nejvhodnější velikosti silikonových implantátů při zvětšení poprsí. Dámy tak mají možnost si prohlédnout výsledek operace ještě dříve, než ji podstoupí.

Postup je jednoduchý - přes fotoaparát v iPhonu nebo iPodu Touch vyfotí dáma své poprsí. Jak uvádí sama autorka, nejlepšího výsledku dosáhne žena při fotografii v plavkách nebo spodním prádle. Následně si vybere jeden ze 17 implantátů ve velikosti od 210cc do 690cc.

Aplikace automaticky zobrazí model podle velikosti zvoleného implantátu a uživatelka tak má okamžitě představu o tom, jak budou po operaci její ňadra vypadat. Pro lepší výsledky je možnost na fotografii manuálně označit místa, kde se ňadra nachází.

“Zvětšení prsou může být složitý postup a ženy se ptají na otázky typu, jak budou jejich prsa vypadat, nebo jaká velikost je pro ně vhodná. Aplikace je navržena tak, aby měly co nejlepší představu o tom, jak budou vypadat po operaci. Navíc, výsledek mohou ukázat svým přátelům, příteli nebo manželovi,” dodala doktorka Kinsleyová.

Aplikaci iAugment si můžete zdarma stáhnout v iTunes App Store. Kompatibilní je se všemi mobilními telefony iPhone, multimediálními přehrávači iPod Touch a tablety iPad s operačním systémem iOS 3 a vyšším. V případě, že váš přístroj neobsahuje fotoaparát, je možné pro úpravu vybrat také fotografie přenesené z počítače.

Reklama

Výběr článků

Načítám