Hlavní obsah

Apple rozdává placené aplikace a hry zadarmo

Novinky, mif

Ve středu to bude přesně pět let od chvíle, kdy společnost Apple spustila svůj internetový obchod s programy AppStore. K výročí rozdá všem uživatelům deset populárních aplikací a her pro tablety iPad a smartphony iPhone zadarmo.

Foto: Apple

AppStore letos slaví páté narozeniny.

Článek

Mezi akčními tituly jsou i programy, které se normálně prodávají i za několik set korun. Z aplikací je to konkrétně hudební Traktor DJ, fotoeditor Over, kuchařka How to Cook Everything, elektronický zápisník Day One a interaktivní Barefoot World Atlas.

Foto: Apple

Barefoot World Atlas

Foto: Apple

How to Cook Everything

Na své si přijdou ale také fanoušci her. Vedle akčních titulů Infinity Blade II, Badland, Superbrothers: Sword and Sworcery EP, je možné také bez poplatku stahovat také puzzle Where’s my water? i arkádu Tiny Wings.

Foto: Apple

Over

Foto: Apple

Day One

Foto: Apple

Traktor DJ

Jak dlouho akce bude trvat, zatím zástupci Applu neuvedli. Podle serveru ABC News, který se odvolává na vyjádření tvůrců Barefoot World Atlas, bude možné programy stahovat bezplatně celý tento týden. Stahovat uvedené programy je možné prostřednictvím iTunes či přímo z iPadu nebo iPhonu.

Foto: Apple

Tiny Wings

Foto: Apple

Where's My Water?

AppStore za loňský rok podle šéfa Applu Tima Cooka vydělal pět miliard dolarů, což je údajně třikrát víc než v případě konkurenčních platforem. Za pět let z něj bylo staženo 50 miliard aplikací.

Foto: Apple

Superbrothers: Sword & Sworcery EP

Foto: Apple

Badland

Foto: Apple

Infinity Blade II

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám