Hlavní obsah

Chytrý TV Program pohlídá oblíbené filmy a seriály

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz v pondělí uvedla novou mobilní aplikaci TV Program. Ta nabízí přehled více než stovky tuzemských i zahraničních stanic. Uživatelům navíc přináší řadu šikovných vychytávek, jako například systém upomínek, který hlídá oblíbené pořady.

Foto: Seznam.cz

Aplikace TV Program pro iOS od Applu

Článek

„Stejně jako na webu TV.seznam.cz, který měsíčně navštíví přes 1,4 miliónu reálných uživatelů, i v mobilní aplikaci TV Program mohou lidé sledovat více než 100 televizních kanálů s programem na 14 dnů dopředu,“ uvedl Martin Kunčický, produktový manažer TV Programu.

Aplikace nabízí velice přehledný design. Ihned po zapnutí je vidět výpis aktuálně běžících pořadů na kanálech, které si je možné navolit hned při prvním spuštění. Celá grafika (žluté sloupce) navíc napovídá, kolik času z daného pořadu již uběhlo.

Foto: Seznam.cz

Aplikace TV Program pro Android

„Pokud patříte k fanouškům určitého seriálu nebo jste zrovna viděli upoutávku na film, který byste neradi zmeškali, stačí si díky jednoduché funkci nastavit upomínku, která vás ve správný čas upozorní na začátek pořadu,“ podotkl Kunčický.

TV Program zároveň dokáže uživatelům poradit, i když neví, na co se dívat. „Uvnitř aplikace uživatelé také naleznou záložku ‚Tip‘, ve které pak je více informací o vysílaných pořadech, což jim pomůže s výběrem,“ uzavřel Kunčický.

Aplikaci TV Program je možné stahovat pro přístroje s operačním systémem od Applu (AppStore), nebo pro zařízení vybavené platformou Android (Google Play).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám