Hlavní obsah

Sport.cz má novou mobilní aplikaci

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zprávy, videa i výsledkový servis ze serveru Sport.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, můžete sledovat také prostřednictvím nové mobilní aplikace. Ta nabízí řadu šikovných vychytávek, například díky notifikacím už fanoušci nepropásnou žádný důležitý sportovní moment.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Sport.cz pro Android.

Článek

„Fanouškům se s novou aplikací Sport.cz dostává do rukou unikátní nástroj s nepřetržitým informačním servisem ze všech důležitých a zajímavých sportovních klání doma i v zahraničí. Články jsou v aplikaci řazeny stejně jako na webu Sport.cz, tedy chronologicky,“ uvedl produktový manažer Sport.cz Zdeněk Martina.

„To, co sportovní fanoušci určitě ocení, je možnost nastavit si v aplikaci sledování pouze sportovních odvětví, která mají rádi. Nebudou tedy muset dlouze projíždět ostatní zprávy a hned po spuštění uvidí to nejaktuálnější, co se v jejich oblíbeném sportu či oblíbených sportech událo,“ konstatoval Martina.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Sport.cz pro Android.

V aplikaci nechybí ani textové on-line přenosy pro situace, kdy lidé nemohou být přímo na stadiónu či u televizních obrazovek. „Aby fandové nemuseli stále koukat na mobilní telefony, mohou si nastavit jednoduché notifikace upozorňující na to, když se v utkání stane něco důležitého, například padne gól nebo skončí třetina,“ podotkl produktový manažer Sport.cz.

Mobilní aplikaci Sport.cz je možné stahovat pro přístroje s operačním systémem Android prostřednictvím Google Play. V dohledné době bude dostupná také verze určená pro platformu iOS od Applu.

Na mobilních přístrojích je možné díky aplikaci Super.cz od začátku týdne sledovat také svět celebrit. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Související články

Super.cz nabízí novou mobilní aplikaci

Sledovat svět celebrit prostřednictvím serveru Super.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, můžete nyní také díky nové mobilní...

Výběr článků

Načítám