Hlavní obsah

Nepřetržitý proud pohádek i na cestách. Seznam.cz vydává novou mobilní aplikaci

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz si připravila předčasný vánoční dárek pro nejmenší uživatele - novou mobilní aplikaci Pohádky, která nabízí v nepřetržité smyčce osm „večerníčkových“ seriálů. Z nich každý obsahuje v průměru deset epizod.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Stream.cz pro Android

Článek

Mobilní aplikace Pohádky vychází ze své webové předlohy – pohádkového kanálu, který byl na internetové televizi Stream.cz spuštěn na začátku prosince. [celá zpráva]

„Nejmenší uživatelé a jejich rodiče v aplikaci naleznou osm pohádek, které se budou po čtrnácti dnech měnit tak, aby se rodiče i děti měli stále na co těšit. Aplikace je navrhnuta tak, že ihned po jejím spuštění se začnou pohádky náhodně přehrávat. Lze však také vybrat jen jednu sérii a pustit si všechny díly, které obsahuje,“ uvedl Lukáš Pulda, produktový manažer Smobil.cz.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Stream.cz pro iOS.

„Chtěli jsme co nejlépe zpřístupnit pohádkový obsah dětem a potažmo i jejich rodičům v rozsáhlém katalogu na Stream.cz. Díky samostatné aplikaci mají děti snadný přístup k pohádkám a rodiče jistotu, že jejich děti neuvidí nic jiného,“ konstatoval Martin Kunčický, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

Aplikace pohádky je dostupná pro platformu iOS od Applu (App Store). Stahovat ji je možné také na přístroje vybavené operačním systémem Android (Google Play).

Filmy na titulní stránce Seznamu

Na své si přijdou o Vánocích i dospělí diváci. Během svátků totiž bude na titulní stránce možné zdarma sledovat pět různých filmů. „Stalo se již tradicí, že na Vánoce společnost Seznam.cz na své domovské stránce nabízí ke zhlédnutí film či pohádku. Ani v roce 2013 tomu nebude jinak,“ podotkl Blažej Černák, produktový manažer internetové televize Stream.cz.

„Během Štědrého dne, na Boží hod, na Štěpána, na Silvestra a na Nový rok bude na domovské stránce Seznam.cz k vidění jeden český film. Ten si uživatelé budou moci pustit kdykoliv během dne. Nemusí se tak přizpůsobovat programu, ale udělat si program přesně podle své nálady a času,“ dodal Černák.

A na jaké tituly se mohou návštěvníci těšit? Svěrákovu Obecnou školu, Werichovu pohádku Císařův pekař - Pekařův císař, rodinný film Ať žijí duchové, Vrchní, prchni! a Rok ďábla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám