Hlavní obsah

Super.cz nabízí novou mobilní aplikaci

Novinky, mif

Sledovat svět celebrit prostřednictvím serveru Super.cz, který provozuje Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis, můžete nyní také díky nové mobilní aplikaci. Tu je možné nainstalovat do přístrojů, které disponují operačními systémy Android a iOS od Applu.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Super.cz pro Android

Článek

„Mobilní aplikace Super.cz svojí grafikou navazuje na úspěšnou webovou předlohu, kde hlavní roli hrají fotografie. Zachovává totiž princip hlavní zprávy, na kterou je upozorňováno velkou fotografií jako na webové podobě serveru Super.cz,“ podotkl produktový manažer Super.cz Martin Štverák.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Super.cz pro iOS od Applu

Pozadí aplikace, které bude tematicky korespondovat s hlavním článkem, tak bude uživatele provázet v průběhu dne. „Po spuštění mobilní aplikace lidé na pozadí uvidí lehce rozostřený obrázek hlavního článku dne, který překrývá upoutávka na nejnovější článek. Je čistě na uživateli, zda si hlavní fotografii odkryje celou a přejde ke čtení článku dne, či si pohybem prstu vybere některou z novějších zpráv,“ konstatoval Štverák.

Zároveň upozornil, že články jsou v aplikaci, stejně jako na webu, řazeny chronologicky. „Opět je v nich kladen důraz na obrázky, které lze jednoduše zvětšit,“ dodal produktový manažer Super.cz.

Mobilní aplikaci Super.cz můžete stahovat pro platformu Android v internetovém obchodu Google Play. Pro majitele přístrojů se systémem iOS od Applu je pak program připraven v App Storu.

Foto: mif, Novinky

Super.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám