Hlavní obsah

Off-line aplikace Mapy.cz je zadarmo i pro mobilní Windows

Novinky, mif

Společnost Seznam.cz vydala novou verzi mobilní aplikace Mapy.cz. Vedle již dostupných platforem Android a iOS od Applu tak mohou zadarmo používat kompletní off-line mapové podklady České republiky nyní také majitelé přístrojů s Windows Phone 8.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Mapy.cz pro Windows Phone

Článek

„Díky off-line podkladům, které po stažení nezaberou více jak 350 MB, se už ani majitelé telefonů s Windows Phone nikdy neztratí, a to ani v místech, kde mobilní internet není zrovna k dispozici. To si aplikace vyžádá až v případě, kdy bude potřeba využít vyhledávání či plánování trasy a zobrazování informací o bodech zájmu, které jsou součástí aplikace,“ vyzdvihl přednosti novinky produktový manažer Seznamu Lukáš Pulda.

Podle něj nová verze aplikace prošla kompletní změnou vzhledu a ovládání. „Nově uživatelé nebudou muset nic nastavovat a na obrazovce naleznou jen minimum ovládacích prvků,“ konstatoval Pulda.

Foto: Seznam.cz

Mobilní aplikace Mapy.cz pro Windows Phone

Kromě kompletních off-line mapových podkladů České republiky aplikace nabízí také řadu šikovných vychytávek. „Pod symbolem baťůžku je k nalezení kvalitní turistický rádce obsahující přes 3000 zajímavostí. Pokud uživatelé potřebují vědět například informace o cenách vstupného či otvírací době zajímavých míst, vše zde naleznou,“ uzavřel produktový manažer Seznamu.

Mobilní aplikaci Mapy.cz pro Windows Phone 8 je možné stahovat prostřednictvím Windows Phone Store. K dispozici jsou také verze pro Android a iOS. Ty vydala společnost Seznam.cz už v červenci. [celá zpráva]

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Mapy.cz

Foto: Seznam.cz

Nová aplikace Mapy.cz

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám