Hlavní obsah

Populární Lištička od Seznamu je nově i pro webový prohlížeč Chrome

Novinky, mif

Lištičku od společnosti Seznam.cz mohli až doposud využívat majitelé webových prohlížečů Mozilla Firefox a Internet Explorer. Nově je tento šikovný doplněk k dispozici také pro majitele Chromu od Googlu.

Foto: Seznam.cz

Lištička od Seznamu je nově i pro Google Chrome

Článek

Seznamácká lištička je doplněk do prohlížeče, který chce uživateli co nejvíce zjednodušit navigaci v prostředí daného prohlížeče. Mezi nejzajímavější funkce Lištičky v Google Chrome patří například upozornění na nové emaily a rychlý přístup do emailové schránky, nebo překlad cizích slov přímo na stránce,“ uvedl Alexander Semerenko, produktový manažer společnosti Seznam.cz.

„Vylepšení, které uživatelé určitě ocení je i tlačítko umožňující rychlý přechod na domovskou stránku Seznam.cz. Toto vylepšení prakticky nahrazuje tlačítko „Domečku“, jež v Chromu chybí,“ dodal.

Lištičku pro Internet Explorer a Mozilla Firefox podle statistik společnosti Seznam.cz používá na 900 tisíc uživatelů, přičemž 280 tisíc z nich ji využívá každý den. Stáhnout Lištičku můžete zdarma prostřednictvím následujících odkazů:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám