Hlavní obsah

Dárky zadarmo budou lidé od Applu dostávat každý den až do ledna

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Druhým svátkem vánočním u Applu vánoční nadílka neskončila. Pro všechny majitele chytrých telefonů iPhone, počítačových tabletů iPad i multimediálních přehrávačů iPod Touch nabízí americký počítačový gigant až do ledna stažení vybraných aplikací, hudby i videoklipů zdarma. Některé dárky navíc mohou stahovat také lidé, kteří žádný přístroj od Applu nemají.

Foto: Novinky

Dárky od Applu bude možné díky aplikaci 12 Days of Christmas stahovat až do šestého ledna.

Článek

Získat od Applu softwarové a hudební dárky zadarmo může každý, kdo si do svého přístroje s logem nakousnutého jablka nainstaluje aplikaci nazvanou 12 Days of Christmas. Pomocí ní budou lidé moci každý den získat jedno překvapení.

„Vy i Vaši přátelé můžete stahovat fantastický výběr písní, videoklipů, aplikací a knih úplně zadarmo. Pořiďte si speciální aplikaci 12 Days of Christmas, abyste každý den mohli dostat svůj dárek,“ uvedli zástupci Applu k programu.

Podle nich se nová aplikace objeví v programu každý den po půlnoci a bude ji možné bezplatně stahovat celých 24 hodin, poté se stane odkaz na stažení nefunkčním. Dárky bude možné stahovat až do šestého ledna.

Dárky i pro majitele Windows

Zajímavé je, že dárky nenabízí Apple výhradně pro své zákazníky, ale i pro jedince, kteří žádný přístroj od Applu nevlastní. Například hudbu je možné stahovat prostřednictvím aplikace iTunes i bez programu 12 Days of Christmas.

Program je přitom možné nainstalovat nejen na počítače od Applu, ale i na přístroje, které běží pod operačním systémem Windows. Na nich, i bez zařízení s logem nakousnutého jablka, aplikace iTunes funguje jako běžný přehrávač hudby.

První dárek nabídla společnost Apple lidem ke stažení v pondělí 26. prosince. Konkrétně šlo o živý záznam koncertu skupiny Coldplay z festivalu iTunes, který probíhal v průběhu letošního července v Londýně.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Broken Sword - The Smoking Mirror

Od úterka je pak možné stahovat pro chytrý telefon iPhone, počítačový tablet iPad či multimediální přehrávač iPod Touch populární detektivní logickou hru Broken Sword - The Smoking Mirror, která byla pro zařízení se systémem iOS vydána na konci toku 2010.

Jaké dárky si Applle připravil na další dny, zástupci firmy neprozradili. Aplikaci iTunes je možné stahovat prostřednictvím webových stránek společnosti Apple.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám