Hlavní obsah

Aplikace Novinky.cz je nově i pro tablety a chytré telefony s Androidem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Seznam.cz a vydavatel deníku Právo Borgis uvedli novou verzi zpravodajské aplikace Novinky.cz, kterou je možné kromě zařízení od Applu spustit také na chytrých telefonech a počítačových tabletech s operačním systémem Android. Novinka navíc přináší řadu vylepšení.

Foto: Novinky

Aplikace Novinky.cz v operačním systému Android

Článek

„Mobilní aplikace nejčtenějšího internetového zpravodajského serveru Novinky.cz se dočkala úprav. Nová verze uživatelům mimo jiné nabídne přehrávání videí u článků, procházení kategorií, zobrazování nejpopulárnějšího komentáře a další vylepšení,“ uvedl Lukáš Pulda, produktový manažer Seznamu.

Foto: Novinky

Aplikace Novinky.cz v operačním systému Android

První verze aplikace Novinky.cz byla vydána na konci dubna a byla určena výhradně pro iPhone od Applu. Za sedm měsíců si ji stáhlo přes 25 tisíc lidí, kteří dohromady zobrazili více jak 15,5 miliónu článků.

Od začátku prosince je možné aplikaci Novinky.cz stahovat přes internetový obchod AppStore také pro obě generace počítačového tabletu iPad. Verze pro Android je v AndroidMarketu k dispozici od Štědrého dne.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám