Hlavní obsah

Microsoft před Vánocemi zlevní kancelářský balík Office 2010

Novinky, Miloslav Fišer

Americký softwarový gigant Microsoft si letos zahraje na Ježíška. Pro zákazníky z řad domácností a studentů si připravil zajímavou akci, ve které je možné zakoupit kancelářský balík Office 2010 o 500 korun levněji.

Foto: Novinky

Microsoft Office 2010

Článek

Akce se vztahuje na sadu Office 2010 pro studenty a domácnosti, a to pouze ve formě karty s instalačním klíčem. Samotný instalační soubor si lidé mohou stáhnout z odkazu, který  je uveden na zakoupené krabici.

„Karta s kódem (PKC) neobsahuje žádné instalační médium, je ekologičtější a vyjde levněji než klasická krabicová verze. Karta je určena pro prodej s počítači – chce-li zákazník ušetřit při nákupu sady Office, pak spolu s novým počítačem koupí i levnější kartu s instalačním kódem,“ uvedl produktový manažer Microsoftu Petr Bobek.

V akci je možné zakoupit tuto verzi Office 2010 za 1990 Kč. Cena klasické krabicové licence zůstává nezměněna. Verze Pro studenty a domácnosti obsahuje čtyři základní aplikace - Word, Excel, PowerPoint a OneNote.

Vedle sady Pro studenty a domácnosti je možné zakoupit také další tři verze Office 2010. Pro malé firmy je určena varianta Pro podnikatele. Ta obsahuje proti verzi Pro studenty navíc e-mailového klienta Outlook. Tuto sadu ve formě karty s instalačním kódem je možné pořídit za 4800 korun.

Vrcholnou verzí kancelářského balíku je Office 2010 Professional. Ta za cenu 9800 Kč nabízí navíc programy Publisher a Access.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám