Hlavní obsah

Do Česka dorazil kancelářský balík Office 2011, zatím ale jen pro počítače od Applu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před necelými dvěma měsíci se v tuzemských obchodech začala prodávat nejnovější verze Office 2010. Ta je ale určena výhradně pro počítače s operačním systémem Windows. Uživatelům Maců od Applu je určena odlišná verze kancelářského balíku, která má také jiné číslování – ta nejnovější má označení 2011. Microsoft ji v Česku začal prodávat v úterý.

Foto: Novinky

Počítač Mac od společnosti Apple

Článek

Verze Office pro Mac 2011 je dostupná ve dvou verzích. Jednou z nich je edice Home Student, která je zaměřená na domácnosti a studenty. Obsahuje aplikace Word, Excel, PowerPoint a Messenger pro Mac.

Jedna licence Office pro Mac Home Student 2011 vyjde na 2690 Kč. Zakoupit je ale možné také zvýhodněné rodinné balení se třemi licencemi za 3490 korun.

Foto: Novinky

Microsoft Office 2011 pro Mac

Druhou verzí kancelářského balíku je Office pro Mac Home Business 2011, která je určena především pro firemní nasazení a podnikatele. Proti domácí edici obsahuje navíc aplikaci Outlook pro Mac, která je plně kompatibilní s vyhledávací funkcí Spotlight a zálohovací utilitou Time Machine.

Cenu jedné licence Microsoft stanovil na 5990 Kč. Zvýhodněná verze se dvěma licencemi se prodává za 8990 Kč.

Na tuzemský trh jsou dodávány anglické verze programů, které však obsahují nástroje pro kontrolu pravopisu v češtině.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám