Hlavní obsah

Microsoft spustil on-line verzi kancelářského balíku Office

Americký softwarový gigant Microsoft v úterý spustil testovací verzi kancelářského balíku Office. Původně balík zkoušelo jen několik stovek firem, nyní je ale k dispozici široké veřejnosti. Celosvětové spuštění finální verze on-line balíku Office 365, který budou moci lidé využívat za poplatek, plánuje Microsoft na začátek příštího roku.

Foto: mif, Novinky

Microsoft Office 365

Článek

Zákazníci budou moci získat přístup k e-mailovému programu Outlook, servisu SharePoint a zjednodušeným verzím Wordu a Excelu bez instalování softwaru a s mobilním přístrojem prakticky odkudkoli.

Po instalaci softwaru z koupeného disku pak získají přístup k většímu spektru možností. Softwarový balík bude dostupný přes většinu internetových prohlížečů a bude moci být využíván na mobilních přístrojích jako BlackBerry od firmy RIM nebo iPad od společnosti Apple.

Malým firmám do 25 zaměstnanců bude Microsoft nabízet internetovou verzi Office po šesti dolarech na uživatele měsíčně. Pro větší firmy a vládní organizace budou ceny začínat od dvou dolarů na uživatele měsíčně za základní verzi e-mailu až po 27 dolarů za plně "profesionální" verzi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám