Hlavní obsah

Microsoft představil český Office 2010, v obchodech bude v září

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Softwarový gigant Microsoft ve čtvrtek představil nejnovější kancelářský balík Office 2010. V současnosti si jej ale mohou zakoupit výhradně firmy. Pro běžné spotřebitele naplánoval Microsoft zahájení prodeje na prvního září.

Foto: Novinky

Office 2010

Článek

Microsoft Office 2010 zahrnuje celkem 12 aplikací. Nejlevnější verze, která je určena pro studenty a domácnosti, bude stát 2490 Kč. Nejvyšší varianta Professional vyjde na 16 490 korun.

Nejnovější verze kancelářského balíku Office 2010 nabízí nové nástroje pro zefektivnění spolupráce mezi osobním počítačem, mobilním telefonem a internetem. Vylepšení se dočkala také práce s textem, videi a obrázky. [celá zpráva]

Kancelářský balík Office 2010 má stejné hardwarové nároky jako předchozí verze, která byla vydána v roce 2007.

Pro svůj provoz tedy tento software potřebuje procesor s taktem alespoň 500 MHz a 256 MB operační paměti. I nejlevnější netbooky přitom mají minimálně dvakrát vyšší výkon, a tak by na nich nový kancelářský balík měl fungovat zcela bez problémů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám