Hlavní obsah

Nové verze Firefoxu opravují kritické bezpečnostní chyby

Novinky, Miloslav Fišer

Společnost Mozilla uvolnila dvě nové aktualizace internetového prohlížeče Firefox, které opravují několik bezpečnostních chyb. Tři z nich jsou kritické. Aktualizace by zároveň podle vývojářů měly vést k vyšší stabilitě celého programu.

Foto: archív tvůrců, Novinky

Firefox

Článek

Aktualizace jsou určeny pro Firefox 3.0 a 3.5. Všechny chyby, které vývojáři u těchto starších verzí opravili, tedy neobsahuje nejnovější Firefox 3.6. I proto zástupci firmy doporučují přechod na novou verzi programu, která je k dispozici ke stažení již měsíc.

"Uživatelé Firefoxu 3.0 by měli zvážit přechod na novější verzi, protože podpora řady 3.0 bude brzy končit. Poslední verzí bude pravděpodobně 3.0.19, která vyjde v březnu či v dubnu," uvedl Pavel Cvrček ze serveru Mozilla.cz.

Zároveň dodal, že podpora Firefoxu 3.5 bude pokračovat standardní způsobem. Díky tomu by uživatelé neměli přijít o podporu až do letošního srpna.

Aktualizace Firefoxu 3.0 a 3.5 jsou dostupné prostřednictvím automatických aktualizací internetového prohlížeče. Mozilla jejich instalaci důrazně doporučuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám