Hlavní obsah

Office 2010 se údajně objeví v prodeji až v polovině příštího roku

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finální verzi nejnovějšího kancelářského balíku Office 2010 plánuje americký softwarový gigant Microsoft uvolnit do volného prodeje prý až v polovině příštího roku. „Očekáváme, že Office 2010 a související produkty se na americkém trhu objeví v září 2010,“ potvrdil prestižnímu zahraničnímu serveru Ars Technika redmondský mluvčí z Microsoftu.

Foto: Novinky

Office 2010

Článek

Prozatím však není jisté, zdali se populární kancelářský balík Office 2010 začne v červnu příštího roku prodávat jen v zahraničí, nebo také v Česku.

Historicky se totiž software od amerického giganta takřka vždy prodával v zahraničí s předstihem. Změna nastala až s příchodem operačního systému Windows 7, který byl na tuzemský trh uveden ve stejný den, jako v zahraničí.

Office 2010 k vyzkoušení zdarma na internetu

Prozatím nabízí Microsoft možnost vyzkoušení kancelářského balíku Office 2010 prostřednictvím takzvané beta verze, která je k dispozici zdarma ke stažení na internetu. Tato verze nabízí inovované nástroje pro zefektivnění spolupráce mezi osobním počítačem, mobilním telefonem a internetem.

Vylepšení se dočkala také práce s textem, videi a obrázky. Zajímavou novinkou je Outlook Social Connector. Ten díky Windows Live a serveru SharePoint urychluje komunikaci se známými a nabízí jednoduchou možnost, jak zobrazit historii hovoru. 

Stahovat beta verzi Office 2010 bude možné až do 31. března 2010, a to v angličtině, čínštině, japonštině, němčině, francouzštině, ruštině či španělštině. Kancelářský balík bude funkční až do 31. října 2010.

  • Stahovat nejnovější kancelářský balík Office 2010 můžete přímo z internetových stránek Microsoftu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám