Hlavní obsah

Skenovat můžete i bez použití počítače

Novinky, mif

Pokud patříte mezi majitele multifunkčních zařízení od společnosti Canon, které disponují USB portem, můžete zajásat. Výrobce totiž obohatil tato zařízení technologií USB Print & Scan, která vám dovolí skenovat a tisknout bez použití počítače. Stačí mít v kapse obyčejný flashdisk, který jednoduše do multifunkčního zařízení zasunete.

Článek

Aplikace USB Print & Scan umožňuje skenovat dokumenty přímo na USB paměť a rovněž je přímo z této paměti tisknout. Tiskové úlohy i naskenované dokumenty jsou ukládány přímo na USB paměť, odkud je lze v případě potřeby kdykoliv přímo vytisknout. Pro tisk tedy stačí míst u sebe USB paměť s příslušnými dokumenty.

V případě potřeby tisknout dokumenty, stačí zasunout USB paměť do nejbližší multifunkční tiskárny Canon. Dokument uložený na USB paměti je možné na zařízení rovněž zkontrolovat.

Pomocí dotykového displeje lze rychle a jednoduše změnit nastavení tisku či skenování podle potřeby. Je možné změnit barevnost, hustotu skenování, nastavení pro oboustranný tisk, možnosti kompletace dokumentů a řadu dalších parametrů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám