Hlavní obsah

Nová FIFA i NHL na PC potěšily

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jak už jsme avizovali před vydáním nového hokeje a fotbalu od EA, letošní ročníky se víceméně podařily. V obou případech se sice nezlepšila grafika, radost z hraní je přesto větší. FIFA už konečně udrží více hráčů na jednom počítači a nová NHL nabízí daleko realističtější bruslení. Škoda jen nevelké obtížnosti.

Článek

Nový ročník fotbalové série byl očekáván asi ještě víc, než ty předchozí. Možnost, že by si na jednom počítači za stejný tým zahrálo více lidí a zároveň si hráče rozvíjelo, byla velkým poutákem. Po měsíci, kdy je FIFA 08 na trhu, můžeme říct, že možnosti hru oživily.

Některé kazy ovšem oblíbenému fotbalu neodstraní ani sebelepší dentista. Patří mezi ně nevýrazné publikum, prapodivné výhozy brankářů na nižších obtížnostech, chybějící tabulka týmů v menu módu "Be a Pro", pokračování sezóny a nemožnost hrát evropské poháry.

Hra je však mnohem zábavnější. Nadávky kamaráda u počítače typu: "Proč ses sakra nechal vyloučit, když vedeme 2:0?!", to mohou jen dokreslovat.

Hokej je na tom lépe

NHL 08 je na tom co se týče chyb lépe. Jen sem tam padají nesmyslné branky. Ovladatelnost je sice dobrá, ale oproti konzolovým verzím pokulhává.

Nakonec ale bez potíží odehrajete několik sezón po sobě a stále vás to baví. Playoff je o poznání těžší a sezónu jaksepatří graduje.

Ačkoliv vám při hře budou chybět "hlášky" fotbalového komentátora Jaromíra Bosáka, riziko, že vás omrzí je u NHL menší.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám