Hlavní obsah

AVG je prvním bezplatným antivirem pro OS Windows Vista

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Grisoft, dodavatel bezpečnostního software AVG, zpřístupnil aplikace AVG řady 7.5 pro Centrum zabezpečení v připravovaném operačním systému Windows Vista. Podpora se týká i bezplatného antivirového systému AVG Anti-Virus Free Edition.

Článek

Uživatelé mohou s AVG pracovat již v testovacích verzích Windows Vista, uvedla firma.  

Produktová řada AVG 7.5 by měla podle vývojářů opět sbížit vlastní nároky na hardwarovou výbavu počítače. "Uživatelé PC tak mohou bez známek zpomalení využívat více různých aplikací a služeb," tvrdí Grisoft.

"Spolupráce s partnery představuje klíčový prvek pro úspěch naší platformy a zajištění uživatelské bezpečnosti," uvedl Ben Fathi, viceprezident společnosti Microsoft pro oblast bezpečnosti. "Grisoft s námi při vývoji AVG 7.5 úzce spolupracoval na podpoře uživatelů Windows Vista."

Produkty společnosti Grisoft připravené pro nasazení s Windows Vista zahrnují AVG Anti-Malware 7.5, AVG Anti-Virus Professional Edition 7.5 a AVG Anti-Virus Free Edition 7.5.

Systém chrání proti široké škále internetových hrozeb, mezi něž patří viry, trojské koně, nevyžádané reklamy, dialery, červy a nástroje pro odposlech citlivých údajů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám