Hlavní obsah

Vodafone nabídl hry do mobilů zdarma za příjem reklamy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Operátor Vodafone začal nabízet stahování her do mobilních telefonů výměnou za reklamu. Firma bude hry nabízet na svém portálu live! Služba navazuje na nabídku SMS pro studenty za reklamu, kterou firma představila loni na podzim.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační fotografie

Článek

"Od září 2007, kdy jsme v České republice jako první operátor mobilní reklamu spustili, si tento model získal přes 70 000 zákazníků a přes 40 významných zadavatelů inzerce," uvedl manažer produktů pro mobilní reklamu Pavel Tihelka.

Konkurenční Telefónica koncem dubna představila možnost pro uživatele mobilů i pevných linek volat bezplatně po vyslechnutí krátkého reklamního spotu.

Hry budou sponzorované reklamními bannery, které se uživatelům do hry umístí před jejich stažením. Některé z nich budou navíc interaktivní.

Hry si budete moci stáhnout přímo z mobilu

Zákazníci, kteří si budou chtít hry zdarma stáhnout, se přímo z hlavního menu portálu dostanou do speciální sekce Sponzorované hry.

V ní je seznam her, který se objeví a bude k dispozici ke stažení poté, co o sobě uživatelé zadají základní informace, jako je datum narození, pohlaví, region a e-mail, na jejichž základě bude na hry navázána relevantní reklama.

Firma nyní nabízí 15 sponzorovaných her. Každému uživateli se podle typu telefonu zobrazí hry, které jsou kompatibilní s jeho přístrojem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám