Hlavní obsah

Samsung nabídne k mobilu s ohebným displejem pojištění zadarmo

Novinky, lez

Po jednotlivých prodejcích přispěchala s vlastní nabídkou skládacího mobilu Galaxy Fold také samotná společnost Samsung. Ta bude lákat kromě nepatrně nižší cenovky také na nadstandardní služby, jako jsou prémiový servis či pojištění proti náhodnému rozbití zadarmo.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Článek

Oficiálně se Galaxy Fold v prodejnách Samsungu začne prodávat 13. prosince za 53 999 Kč, předobjednat jej lidé mohou již nyní. Někteří prodejci nicméně přístroj nabízejí už od konce listopadu, cena minulý měsíc činila 54 990 Kč, jak Novinky.cz informovaly již dříve.

Oprava displeje u ohebných telefonů vyjde stejně draho jako solidní mobil

Mobil

Nová nabídka je zajímavá především díky nabízeným službám. Nedávno se totiž ukázalo, že oprava ohebných displejů je velmi nákladná. Například u konkurenčního modelu Mate X od společnosti Huawei vyjde v domovské Číně na více než 23 000 Kč. Mechanického poškození se však uživatelé obávat nemusí. Samsung nabízí k telefonu roční pojištění zdarma, v jehož rámci má zákazník nárok na jednu pojistnou událost se spoluúčastí pouze 3399 Kč. Jedinou podmínkou je registrace prostřednictvím webových stránek nebo infolinky výrobce.

Nabízených služeb je ještě více – například prémiový servis Moje Galaxy, v jehož rámci zákazníci získají mimo jiné možnost zdarma vyzvednout poškozený telefon u zákazníka a zapůjčení náhradního přístroje po dobu záruční opravy.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Hlavním lákadlem modelu Fold je skládací konstrukce, díky které přístroj dovede zastat i funkci tabletu. Novinka od společnosti Samsung má totiž dva displeje – na vnější a vnitřní straně. Ten vnitřní není jenom ohebný, lze jej úplně přehnout. Galaxy Fold se otevírá hladce a přirozeně jako kniha a zavřít jej lze do zcela ploché a kompaktní podoby, což stvrdí uspokojivé zacvaknutí.

Při používání aplikací je možné rozbalením přístroje hladce přejít z menšího na větší displej. Uživatelé mohou navíc brouzdat po internetu, sledovat média, být ve spojení a plnit několik úkolů naráz, aniž by jim cokoli uniklo, protože mohou současně na větším displeji používat tři aktivní aplikace.

Foto: archív výrobce

Galaxy Fold

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám