Hlavní obsah

Neomezené volání nabídnou i předplacenky. Za 20 Kč denně

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Neomezené volání bylo doposud výsadou paušálních zákazníků, nově si jej budou moci pořídit také majitelé předplacených karet. Službu jako první tuzemský operátor zavádí O2. Zástupci společnosti o tom informovali ve středu.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Nová služba se jmenuje Den volání a uživatelé si ji budou moci pořídit ve dvou různých verzích. Za 20 Kč lidé získají neomezené volání na jeden den, za 25 Kč pak neomezené volání a k tomu ještě neomezené SMS zprávy.

"Ze statistik z naší sítě vyplývá, že zákazníci předplacených karet volají průměrně šest dnů v měsíci a hlídají si délku a počet hovorů. Těmto zákazníkům umožní naše nová nabídka volat bez starostí, do jaké sítě jejich hovor směřuje a jak dlouho trvá," popsala Silvia Cieslarová, ředitelka pro mobilní segment v O2.

Operátor bude navíc nabízet za poplatek také balíček mobilního internetu s kapacitou 500 MB, který bude platit 30 dní od zakoupení. Ten vyjde případné zájemce na 150 Kč.

Pouze pro stávající zákazníky. Zatím

Služba však od středy nebude k mání pro všechny, ale pouze pro stávající zákazníky. „Novou nabídku budou během následujících dnů moci vyzkoušet všichni stávající zákazníci předplacených karet O2, stačí projevit zájem na bezplatné lince O2 nebo na některé z prodejen. V případě, že jim nebude nový tarif vyhovovat, mohou se vrátit na svůj původní,“ podotkla mluvčí operátora Lucie Pecháčková.

Noví zákazníci budou moci totožnou nabídku využívat od září.

Předplacená karta se hodí především pro uživatele, kteří nevyužívají svůj mobilní tarif příliš aktivně, a paušální závazek by se jim nevyplatil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám