Hlavní obsah

Menší verze nejlepšího smartphonu od Samsungu se začne prodávat v květnu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už minulý týden obletěly svět zprávy o tom, že společnost Samsung pracuje na menší verzi své vlajkové lodi Galaxy S 4. Podle serveru SamMobile novinka navíc přijde na trh velice brzo, na pultech obchodů by se měla objevit už na konci května. Za jakou cenu se bude prodávat, však zatím není známo.

Foto: Repro Sammobile.com

Samsung Galaxy S 4 vyfocený se svým menším ekvivalentem.

Článek

Server SamMobile již minulý týden zveřejnil první fotografii chystaného smartphonu Galaxy S 4 mini. Existenci menší verze aktuální vlajkové lodi zástupci Samsungu však zatím oficiálně nepotvrdili. [celá zpráva]

Podle snímku bude novinka o něco menší než plnohodnotná čtyřka. Nabídne dvoujádrový procesor a dotykový displej s úhlopříčkou 4,3 palce. U něj bude použita technologie Super AMOLED, díky níž nabídne věrnější podání barev, lepší pozorovací úhly a dobrou čitelnost na slunci.

Prohlédněte si nový Samsung Galaxy S 4Video: Novinky/Reuters

Zároveň bude i Galaxy S 4 mini o něco pomalejší, přesné hardwarové parametry však zatím nejsou k dispozici. Aktuální vlajková loď disponuje 2 GB operační paměti a čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 1,9 GHz (na vybraných trzích se též objeví varianta s osmijádrovým procesorem taktovaným na 1,6 GHz).

Oba modely by však měly nabídnout totožné funkce, a to včetně systému bezdotykového ovládání. [celá zpráva]

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III mini

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám