Hlavní obsah

Kdo zaváhal, má smůlu. Předplacenky s obrovskou porcí dat se už koupit nedají

Novinky, Miloslav Fišer

Během letošního léta nabídlo O2 lidem zajímavou akci, ve které bylo možné získat předplacenou kartu s obrovskou porcí dat. Za pouhých 300 Kč mohli lidé získat tarif, v jehož rámci je možné prosurfovat měsíčně až 100 GB dat. S příchodem nového školního roku však akce skončila.

Foto: Brendan Mcdermid, Reuters

Ilustrační foto

Článek

Limitovaná edice SIM karet neměla žádné háčky. V praxi atraktivní tarif funguje velmi jednoduše. Každý měsíc se lidem z dobitého kreditu strhne 300 Kč, za což na oplátku získají avizovaných 100 GB mobilních dat po dobu následujícího měsíce.

Akce byla časově limitována pouze na zakoupení SIM karty, nikoliv na funkčnost. To jinými slovy znamená, že 100GB balíček mohou lidé využívat tak dlouho, jak budou potřebovat – zkrátka do doby, než ho sami nezruší.

Operátoři se předhánějí, kdo více zaujme majitele předplacenek

Mobil

Atraktivní je jistě také to, že balíček si mohou dobít například jen ve chvíli, kdy data skutečně potřebují. Pokud totiž na SIM kartě nebude dostatečný kredit, balíček nebude zakoupen, samotná SIM karta ale o svou hlavní výhodu nepřichází – prostě začne být opět funkční až ve chvíli, kdy kredit opět dobijete.

SIM kartu od O2 je tedy možné používat klidně jen v době dovolených, abyste nepřišli o připojení k internetu.

Limitovaná nabídka může také představovat zajímavé řešení pro notebooky, tablety a další zařízení, která se připojují na cestách k internetu. Samozřejmě lze SIM karty využít také v chytrých telefonech, je s nimi možné bez problémů volat i posílat SMS zprávy.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám