Hlavní obsah

Extrémně tenký a výkonný mobil Samsung Galaxy S II dorazil do Česka

Novinky, mif

Minulý týden se v českých obchodech začal prodávat nový chytrý telefon Samsung Galaxy S II, který kromě vysokého výkonu nabídne i atraktivní vzhled. Dokonce se honosí titulem nejtenčí smartphone na světě, jeho tloušťka je pouhých 8,5 mm. Ceny novinky startují na 13 500 korunách.

Článek

Srdcem telefonu je výkonný dvoujádrový procesor Samsung Exynos taktovaný na 1,2 GHz. K dispozici je také 1024 MB operační paměti a 32 GB prostor pro uložení dat, který je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDHC až o dalších 32 GB.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II je vybaven dotykovým 4,27palcovým kapacitním displejem S-AMOLED, který nabízí rozlišení 800 x 480 obrazových bodů. Jeho hlavní předností by měla být dobrá čitelnost i za ostrého slunečního svitu, tedy v situacích, které činí problém většině konkurenčních modelů.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Telefon dokáže pracovat v sítích GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSDPA a HSUPA. Pohání ho mobilní operační systém Android 2.3. Jeho rozměry jsou 125 × 66 × 8,5 mm – tenčí smartphone byste na trhu hledali jen velice těžko. Velmi příjemná je také hmotnost zařízení, která činí 116 g.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám