Hlavní obsah

Apple ukáže za týden nové iPhony. Láká na inovace

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Apple oficiálně rozeslala novinářům pozvánky na velkou tiskovou konferenci, která se bude konat přesně za týden, tedy v úterý 10. září. Všechny detaily drží americký počítačový gigant zatím ještě pod pokličkou, ale je prakticky již jisté, že vše se bude točit okolo nových iPhonů.

Foto: Apple

Ilustrační foto

Článek

Podle dřívějších spekulací by se měly ukázat stejně jako v loňském roce hned tři jablečné smartphony. Společnost Apple již tradičně drží všechny informace pod pokličkou a nechce všechny úniky komentovat dříve, než dojde k oficiálnímu představení všech novinek.

Foto: archív výrobce

Pozvánka na tiskovku společnosti Apple

Motto letošní akce je nicméně „By Innovation only“. Tedy v překladu „Pouze inovace.“ Lze tedy předpokládat, že na zářiové tiskovce se nedočkáme pouze odhalení nových iPhonů s drobnými vylepšeními, ale že by se letos jablečné telefony měly dočkat radikálnějších změn.

Barevné logo nakousnutého jablka na pozvánce také naznačuje, že představené novinky budou odhaleny v nových barevných kombinacích. Podle některých dřívějších úniků si čelní strana telefonů zachová svůj design z loňských generací, daleko odvážnější však bude design zadní strany.

Je vcelku pravděpodobné, že prim na akci nebudou hrát pouze jablečné telefony. Apple by totiž na akci mohl odhalit také novou generaci laptopu MacBook Pro, či další verzi tabletu iPad, respektive jeho vrcholné verze iPad Pro.

Jasno o všech novinkách bude již za týden 10. září. Akce startuje v Steve Jobs Theater v Cupertinu v 19 hodin středoevropského času.

Reklama

Související témata:

Související články

Apple odstaví iPhony SE na druhou kolej

Už za dva týdny vypukne očekávaná tiskovka společnosti Apple, která odstartuje tradiční vývojářskou konferenci WWDC. Přestože americký počítačový gigant drží...

Výběr článků

Načítám