Hlavní obsah

Huawei půjde po krku Applu a Samsungu. Ukáže nové mobily

Novinky, ort

Společnost Huawei chystá příští týden v úterý velkou tiskovku, na které by měla odhalit celou novou modelovou řadu chytrých telefonů P30. Půjde přitom o vrcholné smartphony, které budou konkurovat nejnovějším iPhonům od Applu či novým vlajkovým lodím z řady Samsung Galaxy S10.

BEZ KOMENTÁŘE: Huawei P30 SeriesVideo: archív výrobce

 
Článek

Většinu informací se zatím snaží Huawei držet pod pokličkou. Zveřejnil však video pozvánku, která toho prozrazuje více než dost. Je zřejmé, že u nových vrcholných modelů bude kladen velký důraz na kvalitu fotoaparátů. Pozvánka totiž hrdě hlásá: „Přepíšeme pravidla fotografování.“

S největší pravděpodobností tak Huawei opět sáhne po řešení s více objektivy, jako tomu bylo u předchůdce. A celém řešení se nejspíše bude opět podílet společnost Leica.

V pozvánce jde také vidět zahalený telefon. I když jej zakrývá kus látky, z obrysů je zřejmé, že nový smartphone bude disponovat klasickou konstrukcí, kdy prakticky celou čelní stranu bude zakrývat dotyková plocha. Přístroj také bude mít zaoblené rohy i bočnice.

Ukážou se tři telefony?

Otazník visí nad tím, kolik telefonů vlastně bude k vidění. Vlajkové lodi od společnosti Huawei totiž byly prakticky vždy uváděny na trh ve dvou velikostních provedeních, které se od sebe lišily také výkonem. Kromě toho jsme se již několikrát dočkali také odlehčeného modelu s přídomkem „lite“ v názvu.

Zda se skutečně dočkáme i tentokrát tří modelů, bude zřejmé až příští týden v úterý večer.

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám