Hlavní obsah

Operátoři lákají na špičkové mobily od Samsungu. I když ještě nebyly odhaleny

Novinky, chm

Tuzemští operátoři se předhánějí, kdo přijde dříve s nabídkou na nové smartphony od společnosti Samsung. A to přes to, že jihokorejský elektronický gigant ještě nic neukázal. Paradoxně tak operátoři ještě před oficiální tiskovkou prozradili hned několik zajímavých detailů.

Foto: Albert Gea, Reuters

Aktuálně nabízené vlajkové lodi Samsungu, zleva: Galaxy S7 edge a Galaxy S7.

Článek

Jako první přispěchal s novinkami o vlajkové lodi Vodafone. Nejmladší tuzemský operátor na Facebooku informoval uživatele, že si novinky budou moci osahat už ve středu v 17 hodin v prodejně na Václavském náměstí.

Přitom právě ve zmíněný čas bude Samsung teprve odhalovat novinku v americkém New Yorku světu.

Telefony budou dva

Zajímavé je také to, že zástupci Vodafonu prozradili ještě před oficiální premiérou, že k vidění budou modely – Galaxy S8 a Galaxy S8+. Přitom až doposud se nevědělo, zda jihokorejský elektronický gigant skutečně dva přístroje představí.

V minulých týdnech se totiž objevovaly spekulace o tom, že jihokorejský elektronický gigant poruší několikaletou tradici a osmičku letos ukáže pouze v jediném provedení. Nyní je však již zřejmé, že realita bude jiná a že se skutečně dočkáme dvou přístrojů.

Fanoušky přístrojů od společnosti Samsung se chystá navnadit také společnost O2. U tohoto operátora budou moci lidé přístroje zakoupit v rámci předobjednávky již během středečního večera. Zástupci O2 také potvrdili, že prodej nové vlajkové lodi by měl odstartovat přesně 28. dubna.

V rámci předobjednávky nabídne oba telefony také Vodafone.

Lze předpokládat, že novinky od jihokorejského elektronického gigantu budou k dostání také u T-Mobilu, tento operátor však pravděpodobně vyčkává až na slavnostní premiéru a všechny informace zatím drží pod pokličkou.

Co bude osmička umět?

Příchod nového krále chytrých telefonů s logem společnosti Samsung avizovali zástupci tohoto podniku již na největším mobilním veletrhu MWC ve španělské Barceloně na konci února.

Tehdy ukázali asi půlminutové video, ve kterém shrnuli, jak vypadaly mobily kdysi a jak se postupem let staly naprostou samozřejmostí. A na samotný závěr pak ukázali siluetu přístroje, kterým by měl být právě Galaxy S8.

O tom, co novinky budou umět, se zatím příliš neví. Spekuluje se o navýšení výkonu a zvýšení rozlišení displeje na standard 4K. Více se o tom, co by měla vlajková loď jihokorejského elektronického gigantu umět, dozvíte v našem dřívějším článku.

BEZ KOMENTÁŘE: Tohle je telefon - prezentace Samsungu Galaxy S8 Video: Samsung

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám