Hlavní obsah

S nožem si nová vlajková loď Samsungu poradí. Proti kladivu neobstojí

Novinky, ort

Společnost Samsung se chystá tento týden uvést do prodeje svou novou vlajkovou loď mezi chytrými telefony. Model Galaxy S7 se bude tradičně nabízet ve dvou provedeních – s rovným a zakřiveným displejem. Odolnost právě druhé zmiňované varianty se rozhodl otestovat jeden americký bloger.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Test odolnosti Samsungu Galaxy S7 edge Video: AP

 
Článek

Mladík z Kalifornie nový telefon od jihokorejského elektronického gigantu rozhodně nešetřil. Nejprve na něj vzal velký nůž. Jeho ostří ale přední ani zadní stranu telefonu, která je pokryta odolným sklem, nijak nepoškodilo.

Drobný problém nastal až ve chvíli, kdy se ostří zabořilo do kovové bočnice. Po prvních dvou tazích nožem zůstaly na konstrukci telefonu škrábance, po dalších silnějších přejetích dokonce velké nepěkné vrypy.

Na funkčnost samotného smartphonu to ale samozřejmě nemělo žádný vliv.

Na řadu přišlo kladivo…

Na grandiózní finále si vzal mladík na pomoc asi kilogramové kladivo. To telefonu nejprve neublížilo, ale když začal bloger mlátit do přístroje silněji, sklo již nevydrželo a prasklo. Přístroj ale překvapivě stále ještě fungoval.

Displej přestal svítit až ve chvíli, kdy kladivo naráželo do telefonu takovou silou, že se celá kovová konstrukce prohnula. Je nutné však zmínit, že údery byly tak silné, že se prorazil dokonce i stůl, na němž smartphone ležel.

Samsung Galaxy S7 a Galaxy S7 edgeVideo: archív výrobce

Záběry působí zábavně. Ale jen do té doby, než si uvědomíte, že mladík zlikvidoval během malé chvilky zařízení za 22 599 Kč. Přesně za takovou sumu se totiž tento pátek začne model Samsung Galaxy S7 edge prodávat. [celá zpráva]

Nová vlajková loď od Samsungu tedy nevšední test odolnosti nepřežila, na druhou stranu ale video jasně ukazuje, že toho vydrží poměrně hodně.

Na demolici některých konkurenčních smartphonů totiž lidé nepotřebují ani žádné nástroje, vystačí si s holýma rukama. V lednu to u chytrého telefonu Sony Xperia Z5 Premium dokázal uživatel Jerry Rig, který se specializuje na opravy a testování elektroniky, automobilů a motorek. [celá zpráva]

BEZ KOMENTÁŘE: Sony Xperia Z5 Premium se dá ohnout holýma rukamaVideo: jerryrigeverything.com

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám