Hlavní obsah

CES 2016: Smartphony dostanou ouško jako hrníčky, aby se lépe držely

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Chytré telefony se za několik posledních let staly nepostradatelnou součástí našeho života, nosíme je s sebou prakticky kamkoliv. Jak roste neustále jejich velikost, jejich nošení je stále nepohodlnější. Vyřešit to mají speciální úchyty od společnosti LoveHandle.

Foto: archív výrobce

LoveHandle Smartphone Grip

Článek

Novinka zvaná jednoduše LoveHandle Smartphone Grip vypadá na první pohled opravdu pikantně. Jde v podstatě o malý kovový nástavec, který se pomocí oboustranné lepenky přilepí napevno na zadní stranu chytrého telefonu. Případně jej je možné připevnit na kryt smartphonu.

Z nástavce je vyvedeno poutko z tkalounu. Právě díky němu pak chytrý telefon vypadá, jako kdyby měl ouško – podobně jako hrníčky. Pomocí poutka je pak možné smartphone zavěsit klidně i jen na jeden prst, jak je vidět na obrázku.

Novou vychytávku ocení především lidé, kteří mají věčně plné ruce.

V praxi se telefon díky tomuto úchytu drží opravdu pohodlně, jak jsme si mohli na vlastní kůži vyzkoušet na veletrhu CES v Las Vegas. Novou vychytávku ocení především lidé, kteří mají věčně plné ruce.

Díky lepence drží grip u telefonu až překvapivě pevně, logicky jej ale není možné snadno oddělat. Jak jej jednou přiděláte, už na zádech mobilu zůstane. Právě díky tomu je ale tento způsob uchycení poměrně bezpečný a minimalizuje se tak riziko pádů, kvůli kterým by se přístroj poškodil.

LoveHandle bude nabízet Smartphone Grip nejprve v Americe za osm dolarů (200 Kč). Zda se novinka této mladé texaské společnosti dostane i na pulty evropských obchodů, rozhodne právě zájem zákazníků v USA.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám