Hlavní obsah

Mobil se složí stejně jednoduše jako papírový ubrousek. Na trhu bude v lednu

Novinky, ort

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Už v lednu příštího roku by se měl na pultech obchodů objevit první chytrý telefon, který by měl nad konkurencí vynikat svou skládací konstrukcí. V podstatě jej bude možné složit stejně jednoduše jako papírový ubrousek. První takový přístroj ukáže jihokorejský Samsung, uvedl server Digitimes.

BEZ KOMENTÁŘE: Skládací mobil od Samsungu dokáže nahradit i tabletVideo: Samsung

 
Článek

Samsung by měl první skládací smartphone ukázat podle uniklých informací příští rok v lednu na největším počítačovém veletrhu na světě International Consumer Electronics Show (CES), který se bude tradičně konat v americkém Las Vegas.

Zda se tak skutečně stane, zatím samozřejmě zástupci jihokorejského elektronického gigantu nepotvrdili. To ale není nijak překvapující, protože zástupci podniku nekomentují nové produkty dříve než před jejich oficiálním odhalením.

Návrh toho, jak by takové zařízení mohlo vypadat, nicméně zástupci Samsungu prezentovali už předloni. Jak je vidět na videu výše, jde o křížence mezi tabletem a chytrým telefonem. Když tablet nepoužíváte, jednoduše jej složíte, aby se mohl snáze přenášet. Zároveň jej můžete díky druhému displeji používat také jako chytrý telefon.

Foto: archív výrobce

Samsung Galaxy S6 edge

Samsung koketuje se zakřivenými displeji již delší dobu. Letos například ukázal model Galaxy S6 edge, který má jako první na světě displej na třech stranách. Je totiž zakřivený a z čelní strany plynule přechází na bočnice. [celá zpráva]

Konstrukci, kterou by bylo možné ohýbat, ale jihokorejský elektronický gigant zatím neukázal. Změnit by se to ale mělo už v příštím roce, konstatovali redaktoři serveru Business Korea bez bližších informací.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám