Hlavní obsah

Nové iPhony se v Česku začnou prodávat za několik týdnů

Novinky, mif

Společnost Apple ještě oficiálně nepotvrdila, že uvede na trh nové iPhony. Je to ale víceméně již hotová věc, koneckonců první tuzemský operátor již spustil registrace na informace o nových jablečných smartphonech, a zároveň také naznačil, kdy se novinky od společnosti Apple dostanou na český trh.

Foto: mif, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Debata o nových iPhonech se rozhořela na facebookové stránce společnosti O2, která zároveň nabízí registraci pro zákazníky dychtící po informacích o nových iPhonech. Na jasnou otázku, kdy budou nové iPhony dostupné v Česku, odpověděli zástupci tohoto operátora vcelku jasně.

„Mohu prozradit jen tolik, že bude k dispozici během několika týdnů,“ uvedl na facebookové stránce O2 Mirek, který má za operátora na starosti komunikaci se zákazníky.

Foto: repro Apple

Pozvánka na středeční tiskovku společnosti Apple

Je tak vcelku pravděpodobné, že se bude opakovat scénář z minulých let. Nové iPhony budou odhaleny ve středu večer, nadcházející týden se pak začnou prodávat v prvních zahraničních státech. A teprve ve druhé nebo třetí vlně se dostanou na pulty tuzemských obchodů.

Jasno nejspíše bude hned ve středu večer, kdy americký softwarový gigant prozradí o chystaných novinkách všechny podrobnosti.

Podle dříve uniklých informací by se měly ukázat hned tři nové smartphony s logem nakousnutého jablka. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám