Hlavní obsah

CES 2015: LG ukázalo zakřivený mobil, který umí hojit šrámy

Novinky, mif (Las Vegas)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Las Vegas

Společnost LG loni debutovala s novým smartphonem G Flex, který lákal na zakřivený displej a hlavně speciální zadní kryt schopný hojit své rány. A přesně to nabídne také druhá generace, jež si odbyla premiéru na největším počítačovém veletrhu International Consumer Electronics Show (CES) v americkém Las Vegas. Nabízí však elegantnější vzhled a v neposlední řadě také vyšší výkon.

Foto: archív výrobce

LG G Flex 2

Článek

Dotykový panel má úhlopříčku 5,5 palce a rozlišení 1920 x 1080 obrazových bodů. Displej je zakřivený podle ohybu tváře, tedy jeho střed ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Foto: mif, Novinky

LG G Flex 2

Technologii „hojení“ šrámů na zadním krytu jsme na tiskovce pochopitelně vyzkoušet nemohli. U jedničky nicméně fungovala na výbornou. Stačí pár minut a prakticky žádné oděrky na zadním krytu nejsou vidět. Uživatel se přitom nemusí vůbec o nic starat, jak lze vidět na videu níže.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Pracovní tempo přístroje pak udává osmijádrový procesor Qualcomm Snapdragon 810 při taktu 2 GHz. V nabídce se objeví model s 2 i 3 GB operační paměti, stejně tak bude možné vybírat mezi 16 a 32GB úložným prostorem.

Foto: mif, Novinky

LG G Flex 2

Fotoaparáty mají rozlišení 13 MPx (zadní) a 2,1 MPx (přední). Na zadní straně stojí za povšimnutí ještě tlačítko, kterým je možné smartphone zapnout. I přes poměrně velký displej je tak ovládání tohoto přístroje o něco příjemnější. Vše pracuje pod operačním systémem Android.

Foto: mif, Novinky

LG G Flex 2

Kdy a za jakou cenu se LG G Flex 2 začne nabízet v Evropě, zástupci společnosti na tiskové konferenci neprozradili. Přístroj nicméně bude dostupný v šedivé a červené barvě.

Foto: Lee Jin-man, ČTK/AP

LG G Flex

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám