Hlavní obsah

LG chystá další prohnutý smartphone

Novinky, zgl

Společnost LG se chystá v lednu na největším světovém veletrhu spotřební a výpočetní elektroniky International Consumer Electronics Show (CES) odhalit druhou generaci chytrého telefonu G Flex. Ten bude stejně jako aktuálně nabízený model zákazníky lákat především na prohnutý displej.

Foto: archív výrobce

LG G Flex

Článek

Oficiálně toho není o novince příliš známo. Podle serveru Android Authority by se však měl model G Flex 2 stejně jako předchůdce pochlubit speciální vrstvou na zadním krytu, která dokáže „vyléčit“ své šrámy.

U jedničky tato technologie fungovala na výbornou. Stačí pár minut a prakticky žádné oděrky na zadním krytu nejsou vidět. Uživatel se přitom nemusí vůbec o nic starat, jak jde vidět na videu níže.

BEZ KOMENTÁŘE: LG G Flex se dokáže sám zbavit škrábancůVideo: LG

Jaký konkrétní hardware ale novinka nabídne, se dozvíme nejspíše až v lednu na veletrhu CES. Ten probíhá v americkém Las Vegas od 6. do 9. ledna.

Původní G Flex měl premiéru na konci loňského roku. Zakoupit jej je stále možné i v tuzemských obchodech, podle Zboží.cz se ceny pohybují od 9995 do 19 999 Kč.

Původní G Flex nabízí stále slušný výkon

Srdcem modelu LG G Flex je procesor Qualcomm Snapdragon 800 s frekvencí 2,26 GHz, který má k dispozici 2 GB operační paměti a 32 GB úložného prostoru. Fotoaparáty mají rozlišení 13 MPx (zadní) a 2,1 MPx (přední). Vše pracuje pod operačním systémem Android.

Jednou z největších předností tohoto smartphonu je dozajista displej, který má úhlopříčku šest palců a rozlišení 1280 x 720 obrazových bodů. Dotykový flexibilní panel je zakřivený podle ohybu tváře, tedy střed displeje ustupuje proti horní a spodní hraně dozadu.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám