Hlavní obsah

O2 pohřbívá volání zadarmo

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost O2 nabídla svým zákazníkům v roce 2008 volání v rámci vlastní sítě zadarmo, nepotřebovali k tomu přitom ani žádný neomezený tarif. Stačilo vyslechnout si krátký reklamní spot a následný hovor nebyl účtován. Jenže nyní se chystá operátor službu nazývanou Kvídovo volání pohřbít.

Foto: Právo

Ilustrační foto

Článek

„Kvídovo volání neboli Don patron je sponzorované volání určené pro zákazníky O2. Přijde vhod, když vám dochází kredit anebo když prostě nechcete za hovor platit,“ lákal před lety operátor.

Využít službu mohli lidé s předplacenkami i paušální zákazníci. A to až desetkrát týdně po dobu jedné minuty. Jedinou podmínkou pro uskutečnění bezplatného hovoru bylo vyslechnutí reklamního spotu.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Jak se ale nyní zdá, obchodní model založený na přehrávání reklamy před hovorem se neosvědčil. Proto operátor službu k 15. říjnu ukončí. Do té doby mohou ještě zákazníci službu Kvídovo volání v rámci sítě O2 využívat.

Jak volat s Kvídem zadarmo
1. Vyťukáte číslo zelené linky 829 829 829 (které je zdarma).
2. Vyslechnete první reklamní spot (3 až 5 sekund).
3. Zadáte číslo, se kterým chcete spojit.
4. Následuje druhý spot (15 až 20 sekund).
5. Máte k dispozici 60 vteřin volání zdarma.
6. 15 vteřin před koncem jste upozorněni zvukovým signálem.
7. Po jedné minutě hovor končí.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám