Hlavní obsah

Vodafone nabídne nové neomezené tarify

Mobilní operátor Vodafone nabídne od soboty nové neomezené tarify určené pro uživatele rychlých sítí LTE a 3G. V rámci jedné ceny budou obsahovat i druhou SIM kartu pro datové připojení tabletu či notebooku a bezpečné datové úložiště Vodafone Cloud o velikosti až 64 GB. Firma to ve středu uvedla v tiskové zprávě. Druhou SIM nabízí i konkurenční O2 a T-Mobile, ale za příplatek.

Foto: Rick Wilking, Reuters

Tarify pro rezidenční zákazníky budou ve třech variantách při uzavření dvouleté smlouvy za cenu od 749 Kč do 1499 Kč.

Článek

Tarify pro rezidenční zákazníky budou ve třech variantách při uzavření dvouleté smlouvy za cenu od 749 Kč do 1499 Kč. Vedle neomezeného volání a SMS budou obsahovat objem přenesených dat 1,5 až 10 GB, datové úložiště od osmi do 32 GB a v nejvyšší variantě i balíček dat a minut pro volání ze zahraničí. Firemní tarify za stejné ceny nabídnou dvojnásobnou velikost datového úložiště.

„Budoucnost telekomunikací leží v datech, proto investujeme velké úsilí do budování Turbo Internetu. Vysokorychlostním internetem již pokrýváme většinu území ČR. Na to navazujeme spuštěním RED LTE tarifů, které ve své ceně nabídnou zákazníkům i služby, za které musejí jinde platit navíc," uvedl viceprezident pro nefiremní zákazníky Petr Dvořák.

Do datového úložiště Vodafone Cloud budou moci uživatelé vkládat fotografie, videa nebo jakákoliv jiná data. Vodafone Cloud je chráněný heslem a je dostupný z každého zařízení nebo počítače připojeného k internetu. Do mobilního telefonu nebo tabletu si jej zákazníci nainstalují v podobě jednoduché aplikace. Datový limit bude pro obě karty společný, za 99 korun měsíčně půjde trvale navýšit o jeden GB.

T-Mobile nabídne sdílené mobilní tarify

Změny v neomezených tarifech si pro nové i stávající zákazníky připravila už v srpnu také společnost T-Mobile. Nově si je možné aktivovat službu zvanou S námi sdílený, tedy sdílení paušálu s dalšími lidmi. Žádný další operátor v Česku zatím takovouto službu nenabízí.

Standardně T-Mobile nabízí neomezený tarif do všech sítí s 1,5GB datovým limitem za 749 Kč. K němu si od pondělí 18. srpna budou moci noví i stávající zákazníci přiobjednat až pět dalších SIM karet, které budou mít hlasové hovory a SMS zprávy i do ostatních sítí také zdarma.

Může se Vám hodit na službě Firmy.cz:

Za každé takové číslo zájemci zaplatí o 300 Kč méně, tedy 449 Kč. Všechny takto vedené smlouvy však budou mít sdílený datový limit pro internetové připojení, tedy zmiňovaných 1,5 GB. Po jeho vyčerpání operátor datové přenosy citelně zpomalí. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám