Hlavní obsah

Abyste nelitovali, naváží se konkurence do vlajkové lodi Samsungu

Novinky, zgl

Pondělní tisková konference společnosti Samsung, na které byl odhalen nový chytrý telefon Galaxy S5, nenechala chladnou ani konkurenci. Do vlajkové lodi se začali navážet nejenom někteří lidé na sociálních sítích, ale také konkurenční společnosti.

Foto: Repro Twitter HTC

Abyste nelitovali, vzkazuje HTC lidem, kteří pomýšlejí na koupi modelu Galaxy S5.

Článek

Jen pár minut poté, co se na pódiu objevil šéf mobilní divize Samsungu JK Shin s novým smartphonem, vyslala do světa prostřednictvím Twitteru varování společnost HTC. Tvrdí, že by majitelé modelu Galaxy S5 mohli brzy své koupě litovat.

Foto: Manu Fernandez, ČTK/AP

Šéf mobilní divize Samsungu JK Shin ukazuje smartphone Galaxy S5.

Zástupci HTC se tak snaží upozornit na vlastní konferenci konanou 25. března. Na té budou odhalovat svou vlastní vlajkovou loď z řady One, tedy přímou konkurenci pro novinku od Samsungu.

Foto: Repro Twitter Nokia

Rýpnutí si neodpustila ani finská Nokia.

Rýpnutí si neodpustila ani finská Nokia, která již prakticky patří pod křídla Microsoftu. Zkomoleným jménem „Samesung“ naráží na to, že jsou si smartphony jihokorejského výrobce velice podobné.

Foto: Albert Gea, Reuters

Zadní kryt je perforovaný.

Na sociálních sítích je ale možné dohledat celou řadu dalších vtípků. Jeden z nich například naráží na vzhled zlatého eska. Jeho zadní strana, která má nově perforovaný design, se totiž velice podobá obyčejným náplastem.

Foto: Albert Gea, Reuters

Nový Samsung Galaxy S5

Samsung Galaxy S5 nabídne proti předchůdci vyšší výkon, propracovanější systém zabezpečení a v neposlední řadě i odolnější konstrukci. Vylepšení se dočkal také zabudovaný fotoaparát. Novinka je přímou odpovědí na nekorunovaného krále mobilního trhu - iPhone 5S, který je stále jedním z nejprodávanějších smartphonů vůbec. Apple jej přitom představil už před více než půlrokem, loni v září. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám