Hlavní obsah

Zakřivený mobil od LG se ukazuje na prvním videu

Novinky, zgl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost LG plánuje už příští měsíc uvést do prodeje svůj první zakřivený chytrý telefon. Model Flex se však již nyní ukázal na prvním videu. Pořídil jej argentinský novinář Federico Ini, který přístroj dostal možnost otestovat ještě před světovou premiérou.

BEZ KOMENTÁŘE: Zakřivený smartphone LG G FlexVideo: archív výrobce

 
Článek

Svými parametry bude novinka spadat do kategorie těch nejvýkonnějších přístrojů. To jde poznat i z natočeného videa, na kterém přístroj velmi rychle reaguje na všechny povely.

LG Flex nabídne šestipalcový dotykový panel, který bude zakřivený podle ohybu tváře, tedy střed displeje bude proti horní a spodní hraně ustupovat dozadu. To je zcela odlišný koncept, než jaký zvolil Samsung.

BEZ KOMENTÁŘE: Samsung Galaxy Round

Model Galaxy Round má totiž vypouklé bočnice přístroje, což podle jihokorejského elektronického giganta zvyšuje ergonomii jinak příliš velkého telefonu. Zda bude zakřivení u LG Flex využito i k ovládání nějakých aplikací, tak jako je tomu u novinky od Samsungu, zatím není zřejmé.

Podle serveru Engadget je LG Flex nejlehčím a nejtenčím přístrojem s ohebným displejem na trhu. Zároveň nabídne zvýšenou odolnost proti poškození při pádech.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám