Hlavní obsah

Nejlepší smartphone od Nokie se v Česku prodává za 15 990 Kč

Novinky, zgl

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky nový top model společnosti Nokia. Lumii 925, která láká na elegantní design a špičkový fotoaparát, je možné v rámci předobjednávky zakoupit za 15 990 Kč. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz.

Nokia Lumia 925Video: Nokia

 
Článek

Srdcem nového chytrého telefonu je dvoujádrový procesor Snapdragon S4 s frekvencí 1,5 GHz. K dispozici je 1 GB operační paměti a 4,5palcový displej s rozlišením 1280 x 768 obrazových bodů. Vše ovládá operační systém Windows Phone.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 925

Vestavěný fotoaparát disponuje rozlišením 8,7 Mpx. K dispozici u něj bude několik pokročilých funkcí. Například pro co nejlepší výsledky při zachycování objektu v pohybu bude přístroj schopen pořídit v jeden okamžik sérii deseti momentek. Uživatel si pak jednoduše vybere tu nejostřejší.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 925

Fotoaparát je vybaven systémem PureView, který využívá technologii plovoucí čočky. Díky tomu je schopný pojmout bez použití blesku až pětkrát více světla než ostatní chytré telefony. Novinka by tak měla nad konkurencí vynikat při focení v šeru i ve tmě.

Fotoaparát Lumia 925 má podle výrobce nabídnout v šeru nejlepší obrazovou kvalitu mezi mobily na trhu

Proti předchozím modelům vypadá Lumia 925, jako by prošla dietou. Její tloušťka je pouhých 8,5 mm a hmotnost dosahuje hodnoty 139 g. Předchůdce s označením 920 byl široký 10,7 mm a vážil 185 g. Novinka navíc působí elegantnějším dojmem, neboť celý displej obaluje hliníkový rám. Zadní strana je pak vyrobena z polykarbonátu bílé, šedé nebo černé barvy.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 920

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám