Hlavní obsah

Za pět dnů se prodaly čtyři milióny smartphonů Galaxy S4

Novinky, mif

Společnost Samsung se pochlubila, že top model Galaxy S4 je nejrychleji prodávaným přístrojem v historii firmy. S odvoláním na vyjádření jednoho z vysoce postavených manažerů jihokorejského elektronického giganta to uvedl server Chosunilbo.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S4

Článek

„Ke konci dubna jsme prodali na celém světě čtyři milióny telefonů Galaxy S4,“ prohlásil manažer s tím, že novinka se začala prodávat 26. dubna (v Česku o den později). Pro srovnání předchozí model s pořadovým číslem tři na stejný výsledek potřeboval 21 dnů.

Vysoká poptávka byla po novince jihokorejského elektronického giganta také v České republice. První várka se vyprodala během pouhé hodiny. [celá zpráva]

Foto: Apple

iPhone 5

Ještě lepším globálním prodejům se na konci loňského roku těšil iPhone 5, za tři dny se prodalo více než pět miliónů chytrých telefonů s logem nakousnutého jablka. „Poptávka po iPhonu 5 byla neuvěřitelná,“ prohlásil tehdy šéf Applu Tim Cook.

Předchozí model Galaxy S III se zapsal do historie jako jediný chytrý telefon, který dokázal pokořit v prodejích iPhone od Applu. Loni se jej ve třetím čtvrtletí prodalo 18 miliónů, zatímco jablečný smartphone skončil na druhém místě s 16,2 miliónu prodaných kusů. [celá zpráva]

Foto: Samsung

Samsung Galaxy SIII

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám