Hlavní obsah

Levné volání nenechalo Čechy chladné ani na internetu

Novinky, mif

Nová nabídka neomezených mobilních tarifů tuzemských operátorů se setkala s enormním zájmem lidí. Závod o nejzajímavější nabídku se podepsal nejen v přeplněných prodejnách a obsazených infolinkách, ale také na webu. Vyplývá to ze statistik společnosti Seznam.cz za měsíc duben.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„V Seznamu skokanů českého internetu se projevil zájem uživatelů o levnější volání velmi výrazně. V sekci Komerční firmy se na prvních dvou místech umístily dotazy Air Telecom a Telefónica O2, v kategorii Komerční produkty jsou poté dotazy O2 tarify a Vodafone tarify,“ uvedl Michal Sedláček, administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Zájmu lidí neunikly samozřejmě ani Velikonoce. „Jejich výraznými atributy jsou především pomlázka a vajíčko. A lidé letos řešili hlavně přebytek vajíček. V Seznamu skokanů českého internetu tak nalezneme v kategorii Praktické dotazy na prvních příčkách dotazy Vajíčková pomazánka a Vajíčkový salát,“ konstatoval Sedláček.

„Duben byl zároveň prvním měsícem, kdy začalo hezké počasí, a lidé vyrazili pryč ze svých domovů. Napovídá tomu jeden ze skokanů v kategorii Praktické dotazy – Počasí na duben. Velmi často poté v tomto měsíci lidé otáčeli hlavu k nebi a pozorovali hvězdy. I to lze soudit ze Seznamu skokanů českého internetu, v němž se v té samé kategorii umístil dotaz Úplněk v dubnu 2013 a v kategorii Události, kauzy byl nejvýraznějším skokanem dotaz Zatmění měsíce 2013,“ uzavřel administrátor fulltextu společnosti Seznam.cz.

Statistika internetových skokanů zachycuje dotazy, které byly v dubnu 2013 hledány mnohonásobně více, než tomu bylo v předchozím období. Jedná se tedy o dotazy, které odrážejí aktuální zájmy uživatelů o určitá témata, kauzy nebo produkty.

Kompletní výsledky jsou umístěny na stránkách seznam.skokanu.sweb.cz. Nejzajímavější internetové skokany naleznete v následující tabulce.

Největší skokani - duben 2013
Osobnosti
1.Burt Metcalfe
2.Šárka Vojtková
3.Xenia Deli
4.Tomáš Cmíral
Praktické dotazy
1.Vajíčková pomazánka
2.Počasí na duben
3.Vajíčkový salát
4.Proteinová dieta jídelníček
Zábava, kulturní, společenské a sportovní akce
1.TýTý 2013
2.Půlmaraton Praha 2013
3.Miss Slovensko 2013
4.Rally Vrchovina 2013
TV pořady, filmy, seriály
1.Superstar 2013
2.Habermannův mlýn
3.Jak vycvičit draka
4.Nevinné lži: Chromozom

Reklama

Výběr článků

Načítám