Hlavní obsah

Vodafone vylepšuje svůj neomezený tarif

Novinky, mif

Euforie lidí z nových neomezených tarifů, které byly odhaleny na začátku dubna, ještě neopadla a operátoři se už předhánějí, kdo přijde s ještě lákavější nabídkou. Po T-Mobilu vylepšuje své portfolio také Vodafone, lákat bude na vyšší internetový datový limit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Vodafone navyšuje u tarifu Neomezené volání do všech sítí objem dat z původních 600 MB na 1,2 GB. Dosavadním zákazníkům bude objem navýšen automaticky. Noví zákazníci si tarif s vyšším objemem dat budou moci pořídit od 1. května,“ řekla Adéla Konopková z tiskového oddělení Vodafonu.

„Cena tarifu zůstává stejná – zákazník, který uzavře smlouvu na 24 měsíců, zaplatí 691 Kč a zákazník, který bude chtít tarif využívat bez úvazku, zaplatí 901 Kč,“ uzavřela Konopková.

T-Mobile má vyšší limit, ale i cenu

Vodafone doposud nabízel ze všech operátorů nejnižší datový limit, změnou se však vyhoupl na druhou nejlepší pozici. Nejvíce dat dá zákazníkům konkurenční T-Mobile, za 1,5 GB dat však lidé zaplatí společně s neomezeným voláním a SMS do všech sítí 749 Kč.

„Zákazníkům nabízíme v nových tarifech největší porci dat ze všech operátorů, navíc na nejrychlejší mobilní síti v ČR,“ konstatovala Dana Tomášková, ředitelka marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile.

Nejmenší datový limit má v současnosti Telefónica, která cenovou válku mezi operátory na začátku dubna rozpoutala. Za 1 GB dat a neomezené volání i SMS zákazníci zaplatí stejně jako u T-Mobilu 749 Kč.

V sousedních státech většina operátorů nabízí zpravidla jeden nebo dva GB. Najdou se ale také společnosti, které nabízejí skutečně neomezené připojení, tedy bez jakéhokoliv limitu. Takový tarif je možné pořídit například u slovenského T-Mobilu společně s voláním, SMS a MMS zprávami zdarma v přepočtu za 1035 Kč. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám