Hlavní obsah

T-Mobile nabídl nové neomezené tarify, láká na internet i smlouvy bez závazku

Novinky, mif

Společnost T-Mobile vylepšila svou nabídku neomezených hovorů, kterou představila předminulý týden v návaznosti na nové tarify Telefóniky. Zákazníky operátor láká na smlouvy bez závazku a především na vysoký datový internetový limit.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Zákazníkům nabízíme v nových tarifech největší porci dat ze všech operátorů, navíc na nejrychlejší mobilní síti v ČR,“ řekla Dana Tomášková, ředitelka marketingu pro rezidentní segment v T-Mobile.

T-Mobile přišel na tuzemský trh jako poslední s levnými neomezenými tarify. Jeho nabídka se původně shodovala s konkurenční Telefónikou, tedy neomezené volání a SMS do všech sítí plus jeden GB přenesených dat za 749 korun měsíčně.

Za tuto cenu však klienti nyní podle nových tarifů S námi síť nesíť získají 1,5 GB dat. Telefónica nabízí v rámci paušálu 1 GB dat a Vodafone 600 MB. Poslední zmiňovaný operátor má však svou nabídku v průběhu následujících dní také ještě upravit.

V sousedních státech většina operátorů nabízí zpravidla jeden nebo dva GB. Najdou se ale také společnosti, které nabízejí skutečně neomezené připojení, tedy bez jakéhokoliv limitu. Takový tarif je možné pořídit například u slovenského T-Mobilu společně s voláním, SMS a MMS zprávami zdarma v přepočtu za 1035 Kč. [celá zpráva]

Telefon na splátky

Nově je také možné uzavřít účastnickou smlouvu bez závazku, což až doposud nešlo. Zákazníci si však za to připlatí u všech tarifů 150 Kč měsíčně.

Kromě nejvyššího tarifu nabízí T-Mobile také dva levnější. U základního je možné využít neomezené volání ve vlastní síti bez internetového připojení za 249 Kč. Pokud zákazník navíc bude chtít 120 minut volání do ostatních sítí a 200 MB dat, zaplatí 499 Kč.

Ke všem třem tarifům mohou lidé získat telefon. Pořizovací cenu navíc nově není potřeba platit najednou, ale je možné si ji rozvrhnout do následujících 24 nebo 36 měsíců. Operátor si za to nebude účtovat žádné další poplatky ani úroky. Obdobnou nabídku má i konkurenční Telefónica. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám