Hlavní obsah

Samsung Galaxy S IV se v Česku prodává ještě před oficiálním odhalením

Novinky, mif

Společnost Samsung odhalí v noci ze čtvrtka na pátek svůj nový vrcholný model Galaxy S IV. Přestože oficiální technické parametry ani vzhled nebyl výrobcem oficiálně ještě potvrzen, někteří tuzemští prodejci již novinku zařadili do své nabídky. Vyplývá to z informací nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.

Foto: Novinky

Nabídka telefonů a příslušenství na Zboží.cz

Článek

Zakoupit Samsung Galaxy S IV je možné podle Zboží.cz v pěti internetových obchodech, přičemž ceny startují na 16 000 Kč. Kdy budou mít prodejci přístroj skutečně skladem, však zatím není jasné. Zájemci narazí také na širokou nabídku příslušenství, čítající například nejrůznější pouzdra a ozdobné zadní kryty.

Podle neoficiálních informací novinka proti svému předchůdci podle screenshotů nepatrně povyroste. Vybavena totiž bude pětipalcovým displejem s rozlišením 1080 x 1920 obrazových bodů. Zaujmout se bude snažit také vestavěný fotoaparát, který bude disponovat rozlišením 13 megapixelů.

Foto: Samsung

Samsung Galaxy S III

Bližší informace o přístroji budou známy ve čtvrtek 14. března v 19 hodin (EST), kdy v New Yorku proběhne jeho oficiální odhalení. Tisková konference bude živě přenášena prostřednictvím YouTube. [celá zpráva]

Předchozí model Galaxy S III se zapsal do historie jako jediný chytrý telefon, který dokázal pokořit v prodejích iPhone od Applu. Loni se jej ve třetím čtvrtletí prodalo 18 miliónů, zatímco jablečný smartphone skončil na druhém místě s 16,2 milióny prodaných kusů. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám