Hlavní obsah

Nejlepší smartphone od Alcatelu nabízejí čeští prodejci za 13 500 Kč

Novinky, mif

První tuzemští prodejci zařadili do své nabídky chytrý telefon One Touch Idol X, který společnost Alcatel poprvé ukázala minulý měsíc na největším veletrhu mobilních technologií na světě Mobile World Congress ve španělské Barceloně. Cena nové vlajkové lodi tohoto výrobce je stanovena na 13 500 korun.

Foto: Alcatel

Alcatel One Touch Idol X

Článek

Zakoupit Alcatel One Touch Idol X je podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, možné aktuálně pouze v rámci předobjednávky. Kdy budou mít přístroj prodejci fyzicky skladem, zatím není jasné. Oficiální dostupnost v Česku zatím nepotvrdil ani výrobce.

Novinka bude vybavena pětipalcovým displejem s rozlišením 1920 x 1080 obrazových bodů. Základem je čtyřjádrový procesor s taktem 1,2 GHz a 1 GB operační paměti. V prodeji se objeví pouze jediná verze s kapacitou 16 GB, úložný prostor však bude možné dále rozšířit pomocí paměťových karet microSD.

Foto: Alcatel

Alcatel One Touch Idol X

Model One Touch Idol X vyniká hned na první pohled stylovým vzhledem. Ani ne centimetr tenký přístroj se totiž kromě decentní černé bude prodávat také v pastelových odstínech žluté, modré, červené a růžové barvy.

Lákat bude model X také na fotoaparát. Hlavní na zadní straně totiž nabídne rozlišení 13 megapixelů a podle výrobce bude patřit k těm nejlepším na trhu. Nechybí ani druhý určený pro videokonference na čelní straně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám