Hlavní obsah

Největší mobilní veletrh odstartuje v pondělí v Barceloně

Novinky, mif
Barcelona

V pondělí 25. února se pro širokou veřejnost otevřou brány největšího veletrhu mobilních technologií Mobile World Congress (MWC) ve španělské Barceloně. Na něj se stejně jako každý rok sjedou výrobci telefonů, tabletů a další techniky z celého světa. Chybět samozřejmě nebudou ani novinky z řad příslušenství.

Foto: MWC

Prostory barcelonského výstaviště, ve kterém se koná veletrh Mobile World Congress.

Článek

Podle informací pořadatelů návštěvníci na více než 70 000 metrech čtverečních naleznou produkty téměř 1500 vystavovatelů. Akce se dotkne i zajímavých témat, jako jsou bezkontaktní platby, rozšířená realita či to, jak mění mobilní technologie náš pohled na svět.

Na veletrhu nebudou chybět velcí výrobci, jako je Samsung, Sony, Asus, HTC, Motorola, Nokia a další. Na své si přijdou i fanoušci Applu, připravená pro ně bude celá řada chytrého příslušenství a dokovacích stanic.

Odhalen by měl být na veletrhu i prototyp nejvýkonnějšího mobilu na světě od společnosti ST-Ericsson. Disponovat bude čtyřjádrovým procesorem s frekvencí 3 GHz a grafické operace obstará jádro Imagination SGX544 taktované na 600 MHz. [celá zpráva]

Brány veletrhu MWC se zavřou ve čtvrtek 28. února v 16:00.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám