Hlavní obsah

Asus prodal milión hybridních smartphonů PadFone 2

Novinky, zgl

Hybridní přístroj PadFone 2, který kombinuje výhody chytrého telefonu a počítačového tabletu, uvedla společnost Asus na zahraniční trhy před třemi měsíci. Za tu dobu se prodeje vyšplhaly až k miliónové hranici. S odvoláním na informace výrobců součástek to uvedl server DigiTimes.

Foto: Asus

PadFone 2

Článek

I když prodejní výsledky druhé generace PadFonu nejsou špatné, na konkurenci zatím nestačí. Například iPhone 5 od Applu si za první tři dny koupilo pět miliónů lidí. „Poptávka po iPhonu 5 byla neuvěřitelná,“ prohlásil tehdy šéf amerického počítačového giganta Tim Cook. [celá zpráva]

Foto: Apple

Nový iPhone

Srdcem PadFonu 2 je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4, který je taktován na 1,5 GHz. O grafické operace se pak stará čip Adreno 225. Asus PadFone 2 je vybaven vestavěným fotoaparátem s rozlišením 13 megapixelů. Samozřejmostí je podpora bezdrátových standardů WiFi či Bluetooth, nechybí ani integrovaný GPS čip.

Foto: Asus

Padfone 2

V základu má telefon 4,7palcový displej s rozlišením 1280 x 720 obrazových bodů. V případě, že novinku připojíte k dokovací stanici, začne využívat panel s úhlopříčkou 10,1 palce a rozlišením 1280 x 800 pixelů. Oba displeje jsou chráněny speciálním odolným sklem Corning Glass.

Foto: Asus

Asus PadFone

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, je možné hybridní smartphone od Asusu zakoupit ve více než sedmi desítkách internetových obchodů. Základní verze PadFonu 2 s 32GB pamětí se prodává od 18 865 Kč a 64GB model vyjde zájemce na 21 251 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám