Hlavní obsah

Nový mobil, který nahradí i tablet, stojí 19 500 Kč

Novinky, mif

Společnost Asus začala v České republice oficiálně prodávat druhou generaci chytrého telefonu PadFone. Ten stejně jako první verze dokáže díky praktické dokovací stanici nahradit počítačový tablet. První generace dokázala fungovat dokonce i jako notebook, to však dvojka neumí.

Foto: Asus

Padfone 2 se speciálním displejem, díky kterému dokáže nahradit i tablet.

Článek

Podle nákupního rádce Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam, je možné novinku zakoupit ve více než sedmi desítkách internetových obchodů. Základní verze Padfonu 2 s 32GB pamětí se prodává od 19 350 Kč a 64GB model vyjde zájemce na 21 765 korun.

Foto: Asus

Padfone 2

V základu má telefon 4,7palcový displej s rozlišením 1280x720 obrazových bodů. V případě, že novinku připojíte k dokovací stanici, začne využívat panel s úhlopříčkou 10,1 palců a rozlišením 1280x800 pixelů. Oba displeje jsou chráněny speciálním odolným sklem Corning Glass.

Foto: Asus

Asus PadFone

Srdcem telefonu je čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4, který je taktován na 1,5 GHz. O grafické operace se pak stará čip Adreno 225. Asus PadFone 2 je vybaven vestavěným fotoaparátem s rozlišením 13 megapixelů. Samozřejmostí je podpora bezdrátových standardů WiFi či Bluetooth, nechybí ani integrovaný GPS čip.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám