Hlavní obsah

Apple spustil předobjednávky iPhonu 5, Češi mají ale smůlu

• Aktualizováno
Novinky, mif

Společnost Apple v pátek spustila předobjednávky nového iPhonu 5. Avšak pouze v zemích, kde se začne prodávat v první vlně 21. září. V České republice se ale novinka začne prodávat až v druhé vlně 28. září, a tak tuzemští zákazníci tuto nabídku využít zatím nemohou. Zda budou předobjednávky pro Českou republiku spuštěny, zástupci firmy oficiálně nepotvrdili.

Foto: Novinky

Nabídka iPhonu 5 na anglických stránkách Apple Store

Článek

Oficiálně jsou tak zatím zveřejněny ceny iPhonu 5 pouze pro zahraniční trhy. Například v Americe se bude nedotovaný chytrý telefon s logem nakousnutého jablka prodávat s 16GB pamětí za 12 200 Kč, s 32GB úložným prostorem za 14 000 Kč a s 64GB pamětí za 15 900 Kč.

Foto: Novinky

V českém Apple Store je novinka stále nedostupná

Na českých stránkách Apple Store je stále uvedeno, že iPhone 5 přijde brzy. I když ceny pro tuzemský trh nebyly ještě oficiálně uvedeny, lze podle dřívějších nabídek počítačového giganta předpokládat, že budou o tisícovku nebo dvě vyšší než v Americe.

Foto: Apple

iPhone 5

Fyzicky by měl být telefon dostupný v tuzemských obchodech od 28. září. Nový chytrý telefon od společnosti Apple nabídne celou řadu vylepšení. Vedle vyššího výkonu například i větší displej s lepším rozlišením a chytřejší fotoaparát. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám