Hlavní obsah

Nejlepší Nokia se v Česku bude prodávat v limitované edici s Batmanem

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Nokia plánuje na konci tohoto týdne oficiálně zahájit prodej své nové vlajkové lodi. Model Lumia 900 se navíc bude v Česku nabízet ve speciální sběratelské batmanovské edici. Do Česka dorazí jen sto přístrojů. Novinka zaujme operačním systémem Windows Phone a vysokým výkonem.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 900 v limitované batmanovské edici

Článek

„Jsme rádi, že můžeme do České republiky, kde Nokia vždy byla oblíbenou značkou, přinést tuto speciální edici. Zařazení mezi několik málo světových trhů, kde bude edice The Dark Knight Rises k dostání, je takový náš dárek pro české fanoušky,” uvedl generální ředitel Nokia ČR Marcus Stoerkel.

Batmanovský telefon se bude nabízet výhradně v černém barevném povedení. Na jeho zadní straně bude navíc jemně vygravírovaná známá silueta netopýra. Navíc zákazníci, kteří si Lumii 900 zakoupí do 20. července, získají jako dárek dvě vstupenky na megafilm Temný rytíř povstal, který je završením batmanovské ságy.

Foto: Nokia

Nokia Lumia 900

Lumia 900 je dalším přístrojem z produkce finské Nokie, který je vybaven operačním systémem Windows Phone. Disponuje 4,3palcovým displejem s rozlišením 800 x 480 obrazových bodů. Srdcem telefonu je výkonný procesor Qualcomm APQ8055 s taktem 1,4 GHz, k dispozici má 512 MB operační paměti.

Pro uložení dat je novinka vybavena vestavěnou pamětí s kapacitou 16 GB. Ve výbavě nokie nechybějí ani bezdrátové adaptéry WiFi a Bluetooth či osmimegapixelový fotoaparát, který umožňuje natáčet videa v rozlišení 1280 x 720 obrazových bodů.

Doporučená cena Lumie 900 činí pro tuzemský trh 13 990 Kč. Podle nákupního rádce Zbozi.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, je ale možné na internetu novinku zakoupit až o dva tisíce levněji. Někteří prodejci si však přístroj cení dokonce i bezmála na 17 tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám